Šola za starše

Objavljeno: 04. oktober 2022

Spoštovani starši!

Vabljeni na prvo srečanje šole za starše v vrtčevskem letu 2022/2023, ki bo v sredo, 12. oktobra, ob 17. uri. Srečanje bo potekalo preko spletne aplikacije Zoom. Srečanje je omogočeno v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in MZPM Ljubljana. 

***

Naslov: Vzgoja za reševanje konfliktov

Predavateljica: Tanja Povšić, vodja programa Zavestno starševstvo

Velikokrat zaradi stanja, v katerem smo se znašli zaradi konfliktov, ne moremo delovati optimalno. Hkrati pa je to tudi stanje, ki nas žene k spremembam, ki daje možnost za rast vsakega posameznika posebej. Od nas samih je odvisno, kako se bomo na konflikt odzvali. Uspešnost obvladovanja konfliktov je bistvenega pomena za harmonično in konstruktivno sobivanje med starši in otroki. Ključno za uspešno reševanje konfliktov pa je, da se njihove prisotnosti zavedamo in da smo pripravljeni na spremembo lastnega vedenja. Edino na ta način bomo lahko ubrali pot, ki bo bolj kakovostna za uresničevanje trdnega in zaupanja vrednega odnosa med nami in v družini.

***

Prijave zbiramo na elektronskem naslovu svetovalna.sluzba@vrtec-francepreseren.si, najkasneje do 11.10.2022. Povezavo za dostop do srečanja vam posredujemo ob prijavi. 

Vljudno vabljeni!